Kontakt

Kontaktformulär


Skriv in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt.


Vid användning av formuläret godkänner du att vi sparar personuppgifter som du anger i formuläret enligt GDPR.

 
 
 
 
 
 

Ring oss för personlig service.

031-389 14 20

Hur kontaktar du oss?

Kärrhed 175

44273 Kärna

Telefon: 031-389 14 20

Vårt Team


Då vi har byggt upp ett stort kontaktnät med olika sammarbetspartners så har vi i stort sätt inga begränsningar på vad vi kan tillverka. Är du osäker på något så ring Martin så hjälper han dig vidare.

Patrik Larsson


Kvalitets ansvarig


Martin Larsson


VD

Innovatör, Produktion, Utveckling, CNC-operatör, montör, ytbehandling

031-389 14 23

Linda Sandberg


Beställningar, 

Ekonomiansvarig.

031-389 14 22

Din första kontakt.Maila.

Du kan alltid maila oss och då svarar vi så fort vi har möjlighet. Vi står oftast vid maskinerna och jobbar därför kan det ta en liten stund innan du får svar. Glöm ej skriv dina kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig om vi har några frågor.


Telefon.

Är det lite mer brottom så lyft på luren och slå en signal. Är vi upptagna för tillfället så ringer vi tillbaka när vi får möjlighet. Prata ej in något meddelande (vi är väldigt dåliga på att lyssna av röstbrevlådan). Har vi inte ring upp så prova ring en gång till.

Ringer ni växelnumret så kan vi tyvärr ej se vilket numer du ringer i från och kan därför ej ringa tillbaka.


Facebook.

Vi önskar inte att du kontaktar oss via facebook då vi endast använder den kanalen för utgående marknadsföring bara. Det ligger även en automatisk fördröjning innan vi ser att ni försökt kontaka oss därigenom vilket är onödigt.


Kontaktformuläret på den här sidan.

Vi ser gärna att ni använder kotnaktförmuläret högst upp på denna sidan. Ange gärna både din telefon och mailadress. Skule du råka skriva in fel mailadress så kan vi alltid ringa dig och förlara att vårat svar studsar tillbaka.

Våra kunder.Besök.

Våra kunder är alltid välkommna att titta förbi på en kopp kaffe oavsett om du har ett jobb på gång eller inte så är det lika trevlig när du tittar förbi på en kopp kaffe. Vi har handsprit på platts och vi respekterar hälsomyndighgetens rekomendationer när det gäller att hålla avstånd mm.


Kundbesök.

I bland är det lättare att jag tar vägarna föbi er och går igenom vad du vill ha gjort. Ring och meddela så tidigt som möjligt så att vi kan försöka planera in det så tidigt som möjligt.


Teams online möte.

Vi har hamnat i en lite annorlunda och för vissa besvärlig tid tack vare covid-19. Detta har gjort att vi utökat våra möjligheter till online möten. Vi önskar hålla detta via Microsoft Teams.
Vill du själv ha hjälp med att komma i gång med det så hör av dig så kan vi säkerligen hjälpa till.