Våra tjänster

Vår inriktning.


Vi är specialiserade på prototyp, serieproduktion & automatisering.Oavsett vad du vill ha hjälp med så kontakta oss och beskriv vilka önskemål och idéer du har. Då kan vi alltid hjälpa dig vidare. Vi cnc-fräser i de flesta material men största volymen sker i aluminium.


Vi har oftast ett helhetsansvar för produkten från tillverkning till kundleverans vilket underlättar för dig som kund.


Du hittar mer information längre ner.

Våra verksamhetsområden.

  •  CNC-fräsning
  •  CNC-Svarvning
  •  Trådgnistning.
  •  Vakumformning.
  •  Blästring.
  •  Anodisering (Extern).
  •  Svetsning Mig, Tig, Gas.
  •  Cad/Cam beredning.
  •  PLC Programmering (HMI, Codesys, Ladder mm).
  •  Lödning (Elektronik).
Mätmaskin
Mätmaskin2
Mätmaskin3
Testmaskin
Testmaskin2
Testmaskin3
Skakmaskin

Några maskiner och bitar vi tillverkat.


Maskinerna är oftast bygda efter en patentbeskrivning eller så är de byggda efter en funktions beskrivning.

Våra tjänster.


Vilken målgrupp.

Vi har kunder innom hela segmentet. Det spelar ingen roll om du är ett stort bolag som SCA eller ett litet nystartat bolag. Vi välkommnar dig lika mycket ändå.


Vilka tjänster.

Vi utför de flesta tjänster i vår egna verkstad. Har vi inte sjänsterna själva så har vi ett brett kontaktnät med många olika aktörer inom branchen. Men många tjänster går hand i hand. Tex så kan ett jobb börja med konstruktion som senare gör över till tillverkning. När tillverkningen är klar så lämnar vi in detaljen för anodisering. När det är slutfört tar vi tillbaka detaljen och gör en lyxig efterbehandling av den anodiserade ytan. När det är slutfört lasergraverar vi och därefter monterar vi i hop bitarna. Vissa fall packeterar vi även i kundspecifika lådor med ert tryck.


Viktigt att tänka på.

Tänk på att ta en första kontakt så tidigt som möjligt med oss. Då kan vi i ett tidigt skede ge dig råd och tipps som kan bespara dig både tid och pengar. Extra viktigt är det om du konstruerar och ritar produkten själv och inte hållt på med konstruktion sedan tidigare. Då kan vi i ett tidigt stadie tipsa dig om vad som kan vara läpligt och inte.

Har du ytterligare frågor om konstruktion & Tillverkning?

Tveka inte och ta kontakt med oss.

Du hittar mer info om hur du kontaktar oss på vår kontakta oss sida.

Externa tjänster.


Laserskärning.

Nånga tjänster leijer vi bort. Ska vi nämna några så är Laser och vattenskärning en tjänst vi leier bort. Vi ser till att laserskäraren får rätt underlag för att kunna tillverka dina plåtar. Det kan också vara så att vissa hål eller öppningar måste efterbearbetas i maskin som vi då gör i vår verkstad.


Bockning.

Vi bockar mindre plåtar i vår verkstad men större partier leijer vi också bort då det är mest kostnadseffektivt. Vi har knytit kontakt med företag som här kan bocka plåt robotiserat vilket är kostnadseffektiv vid större serier.


Patentfigurer.

Vill du ha patentfigurer så rekomenderar vi att du kontaktar Martin Hansson direkt. Han är mycket duktig innom ämnet.

Företaget heter OMH


Anodisering.

Vi har nogrant valt ut några olika aktörer som vi lämnar in och anodiserar våra bitar hos. Här har vi märkt en stor skillnad från leverantör till leverantör därför bistår vi dig som kund med denna tjänsten. Vi brukar anodisera i natur och svart. Men har möjlighet att lämna mindre serier för anodisering i valfri färg.


Härdning.

Vi lämnar även bort vissa bitar för härdning. Den vanligaste metoden vi använder är nitrerhärdning men i vissa fall så kan annan typ av härdning komma på frågan. Allt beroende på hur produkten ser ut.